Een nieuwe aanbouw was voor de bewoners van dit huis in Berkel en Rodenrijs aanleiding om de hele tuin op de schop te nemen. De tuin moest vooral beter aansluiten bij de wensen en het gebruik van de bewoners. Een klus waar Roald van Genderen van ROALD tuindesign in Moerkapelle wel raad mee wist. Het resultaat is een strakke en eigentijdse wellness-tuin met een persoonlijke ‘touch’. “Een tuin moet altijd een bepaalde ROALD-factor hebben!”

Roald Tuindesign - Luxury Gardens Magazine 5 Voorjaar 2024

Na een intensieve werkdag heerlijk ontspannen in je eigen sauna en buitenspa. Het was één van de wensen van de bewoners van dit huis in een geliefde wijk in Berkel en Rodenrijs. Maar ze wilden ook een strakke, fraai ogende tuin met een mediterraans tintje, die het hele jaar een stijlvolle indruk achterlaat. Hoogte-elementen en een combinatie van mooie materialen en veel groen stonden eveneens hoog op het verlanglijstje. Een mooie uitdaging voor Roald van Genderen, eigenaar van ROALD tuindesign, die het liefst tuinen maakt voor mensen die net als hij een passie hebben voor het (goede) buitenleven. Roald ging aan de slag met alle wensen, wat resulteerde in een ontwerp dat in de eerste plaats aansluit bij de woning. “Ook hebben we gekeken hoe we de ruimte beter konden benutten en hoe we logische zichtlijnen en een rustige maatvoering konden inpassen.” Het gebruik van hoogwaardige materialen is voor Roald altijd een belangrijke vereiste voor een geslaagd project. “Het is de enige manier om te garanderen dat een ontwerp jarenlang zijn kracht behoudt.” Om hier invulling aan te geven, werkt Roald samen met Byzonder Buyten, leverancier van exclusieve tuinmaterialen. “Met hun jarenlange kennis en ervaring hebben zij ons geadviseerd over de toepassing van de juiste materialen en deze ook geleverd.”

Lees het hele artikel in Luxury Gardens 5, bestel hier een exemplaar of koop er één bij de ruim 1000 verkooppunten. (klik hier voor een winkel bij u in de buurt)

Roald Tuindesign - Luxury Gardens Magazine 5 Voorjaar 2024

Roald Tuindesign - Luxury Gardens Magazine 5 Voorjaar 2024

Roald Tuindesign - Luxury Gardens Magazine 5 Voorjaar 2024