Studio Piet Boon lanceert samen met Bronkhorst een architectonisch vormgegeven buitenverblijf. Interieur en exterieur zijn hierbij zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alles met een doel: het creëren van een harmonieuze buitenbeleving om compleet tot rust te komen. Elke dag. Het hele jaar door.

Met dit nieuwe partnerschap voegt Studio Piet Boon zijn geliefde signatuur toe aan aan de exclusieve buitenverblijven waar Bronkhorst zo bekend om staat. Functionaliteit en esthetiek gaan hierbij hand in hand en worden bij realisatie in lijn gebracht met de individuele behoeftes van de gebruiker. Het ontwerp is beschikbaar in twee Piet Boon kleurpaletten, een lichte en donkere variant, waarin verschillende Piet Boon producten perfect op elkaar aansluiten.

Piet Boon x Bronkhorst tuinkamer - Luxury Gardens Magazine

Het ervaren van de verbinding met de natuur vormde de grootste inspiratiebron bij het design van dit concept. De focus voor Studio Piet Boon lag op het creëren van een buitenruimte die aanvoelt als een verlengstuk van de tuin. De jarenlange ervaring van Bronkhorst, als specialist in ontwerp en realisatie van hoogwaardige houten buitenverblijven, bracht hierbij de nodige vakkennis met zich mee. Het resultaat is een tijdloos ontwerp waarbij de vloeiende overgang tussen binnen en buiten precies die rust creëert waar we in het moderne leven vaak behoefte aan hebben.

Producten uit de verschillende collecties van Piet Boon, zoals de verlichtingsarmaturen, kraan, high performance sofa-stoffen, meubelgrepen en vloertegels komen hierbij optimaal tot hun recht. Zowel het interieur als het exterieur van het buitenverblijf wordt exclusief gebouwd en hoogwaardig afgewerkt door Bronkhorst.

“Door het samenbrengen van onze kennis en vakmanschap zijn we erin geslaagd een ervaring neer te zetten waarbij je thuis het hele jaar door de natuur kunt ervaren.” – Piet Boon

DESIGNVISIE
Ruimtes die zijn ontworpen met rustige kleur- en materiaalpaletten zijn als een blank canvas. Met deze designvisie biedt Studio Piet Boon alle vrijheid om persoonlijke woonbelevingen te creëren. Kenmerkend hierbij zijn de minimalistische vormgeving en zorgvuldig uitgebalanceerde proporties. Ook voor het Piet Boon by Bronkhorst buitenverblijf vertaalde het designteam deze visie naadloos door naar een tijdloos ontwerp. Dit keer is er gekozen voor het gebruik van hout als basismateriaal, gecombineerd met andere duurzame materialen zoals zink, basalt en beton. Deze natuurlijke materialen versterken het gevoel van rust en laten het ontwerp opgaan in haar omgeving.

Het Piet Boon by Bronkhorst buitenverblijf zal vanaf half maart te zien zijn in de nieuw te openen Piet Boon Outdoor Flagship Store. Adres: Skoon 80, Oostzaan.

www.bronkhorstbuitenleven.nl