Hendriks Hoveniers realiseerde deze tuin, maar Diderik Corts benadrukt meteen het belang van teamwork. “Onze eigen tuinontwerper en onze hoveniers, de architect van het poolhouse, de zwembadspecialist en onze eigen stylistes, allemaal spelen ze een cruciale rol.” Het lidmaatschap van Tophoveniers is daarbij essentieel. “Als vakgenoten beoordelen we elkaars tuinen, dat houdt ons scherp, is onze kracht.”

Diderik Corts is mede-eigenaar van Hendriks Hoveniers, behorend tot het collectief Tophoveniers waarvan hij ook bestuurslid is. Pratend over deze tuin wordt al snel duidelijk dat, en dat geldt voor vrijwel elk project dat zijn bedrijf aanpakt, er een uitgebreid team verantwoordelijk is voor het eindresultaat. “Dat begint met onze eigen tuinontwerper Paul Kromhout die verantwoordelijk is voor het het ontwerp. Daarnaast is het partnerschap met de zwembadbouwer belangrijk en Studio Kees Marcelis is verantwoordelijk voor het poolhouse.” Verder legt Diderik uit dat zijn bedrijf niet enkel bestaat uit Hendriks Hoveniers – “verantwoordelijk uiteraard voor de aanleg en het onderhoud van de tuin” – maar ook uit Hendriks Outdoor Styling dat in actie komt nadat de tuin in zijn geheel is aangelegd. Dit dochterbedrijf heeft een prachtige showroom in Didam met exclusieve tuinmeubelen van diverse topmerken als Tribù, Dedon en Extremis. Hendriks Outdoor Styling werkt elke tuin uiteindelijk tot in de perfectie af als het gaat om meubels, verlichting, potterie inclusief verbluffende beplanting en alles wat nog meer bij de finishing touch hoort.”

Lees het hele artikel in Luxury Gardens 4, bestel hier een exemplaar of koop er één bij de 1170 verkooppunten. (klik hier voor een winkel bij u in de buurt)

Hendriks Hoveniers - TOP hoveniers - Luxury Gardens Magazine 4 - Najaar 2023 Hendriks Hoveniers - TOP hoveniers - Luxury Gardens Magazine 4 - Najaar 2023 Hendriks Hoveniers - TOP hoveniers - Luxury Gardens Magazine 4 - Najaar 2023