In het Brabantse groene landschap realiseerden Hoveniersbedrijf van Aken en De Tuyn-kamer deze tuin met een in de omgeving passend poolhouse. Boerderijwoning en buitenruimte lopen hier harmonieus in elkaar over, mede door het gebruik van de vele natuurlijke materialen. “Zo is deze buitenruimte een vanzelfsprekend verlengstuk van de woning.”

Gerben en Anneke Fotografie - Hoveniersbedrijf Van Aken - Luxury Gardens voorjaarsnummer.2022

In het landelijke en groene buitengebied van Cromvoirt, bij Vught, ligt deze authentieke boerderij met Vlaamse schuur inclusief een complete hippische accommodatie. Bij de recentelijk verbouwde woning wilden de eigenaren een leeftuin in stijl, Hoveniersbedrijf van Aken, specialist in exclusieve buitenprojecten, kreeg de opdracht. “Precies bij ons passend, wij houden ervan om de klant geheel te ontzorgen en voldoen daarbij graag aan alle wensen en ideeën”, vertelt Nico van Aken. Meestal begint elk traject met een afspraak in de showtuin van het bedrijf. “Om de sfeer te proeven.” Daarna worden plannen uitgewerkt aan de hand van 2D- en 3D-tekeningen. Bij deze opdracht verzorgde Hoveniersbedrijf van Aken zowel het tuinontwerp en de tuinaanleg, zusterbedrijf De Tuyn-kamer tekende voor het exclusieve poolhouse.

Het hele verhaal lezen? Bestel het voorjaarsnummer 2022 in onze webshop: www.luxurygardensmagazine.nl of neem hier een abonnement a € 27 per jaar.