Yokoso Japanese Gardens is hét adres als het gaat om Japanse tuinen. Buiten Japan is dit het grootste en meest authentieke Japanse tuincentrum, gesitueerd in Boskoop. De belangstelling voor Japanse tuinen neemt elk jaar nog toe en als marktleider voorziet Yokoso Japanese Gardens in maatwerk tuinontwerpen, professionele tuinaanleg, traditioneel houtwerk en oorspronkelijke Japanse tuinornamenten. Alles dankzij een exceptioneel netwerk van Japanse leveranciers en adviseurs, voor zowel particulieren als bedrijven.

Sukiyado - Luxury Gardens Magazine voorjaar 2023

Sukiyado Japanese Interiors
Sinds kort is er naast het Japanse exterieur ook aandacht voor het Japanse interieur. Onder de naam Sukiyado Japanese Interiors is een nieuwe bedrijfstak opgericht, gespecialiseerd in ontwerp en bouw van authentieke Japanse interieurprojecten, wederom voor zowel particulieren als bedrijven.
Suki betekent verfijnde elegantie, do staat voor de weg, het pad. Zo kan Sukiyado worden vertaald als ‘de weg van elegantie’. Sukiyado Japanese Interiors staat voor maatwerk als het gaat om Japanse architectuur, interieurbouwprojecten en meubels. Het bedrijf staat garant voor ontwerp én uitvoering, ook als het gaat om bijvoorbeeld meubels, vloeren, schuifdeuren, bedden etc. Sukiyado Japanese Interiors biedt ook een breed scala aan Japans antiek en decoratie.

yokosojapanesegardens.com
sukiyado.com