Onlangs werd het Experience Center feestelijk en succesvol geopend door de eigenaar Martijn Poortvliet. Gardens Beyond Imagination is bij uitstek dé plek om naartoe te gaan als je je buitenruimte eigentijds en groen wilt aanpakken. In een indrukwekkende showroom van 1500m2 in ‘s-Gravenzande laten Martijn en zijn team zien wat meer dan 45 jaar tuinervaring en kennis van trends, design en architectuur kunnen betekenen voor het realiseren van je ideale buitenruimte. Of het nu gaat om je balkon, dakterras, stadstuin of een landgoed. Gardens Beyond Imagination laat je het luxe vakantiegevoel beleven in je eigen ultieme, comfortabele buitenruimte en creëert, ook voor jou, de perfecte buitenruimte van start tot oplevering.

Gardens Beyond Imagination - DON Hoveniers

Raak geïnspireerd
De verrassende stijlbuitenkamers tonen alle expertises van de partners, welke dezelfde taal spreken: high-end, exclusief en met een premium materiaalkeuze. Een eigen ervaring zegt meer dan 1000 woorden. Bezoek dit Experience Center om geïnspireerd te raken en laat je informeren over de mogelijkheden door één van de architecten en/of ontwerpers. Ook als je op zoek bent naar tuinmeubilair of een buitenkeuken, is deze showroom dé plek om je te laten omarmen in luxe.

Exclusieve expertise en persoonlijke aandacht
De trend van dit moment is dat de look & feel van een goed interieur ook buiten wordt voortgezet. Hierdoor geniet je niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar door. Gardens Beyond Imagination, de naam zegt het al; het creëren van exclusieve en verrassende creaties, die al je verwachtingen overtreffen. Met op maat gemaakte ontwerpen en een ruim assortiment aan het mooiste tuinmeubilair, ontwerpen zij samen met hun exclusieve partners een ultieme en persoonlijke experiëntie van wellness tot groen, ambachtelijke tegels en potten en vergeet niet de op maat gemaakte buitenkeukens. Geïnspireerd door trends uit de wereld van de binnenhuisarchitectuur en design, geeft GBI aan iedere buitenruimte een extra dimensie.

Buitenruimten met een persoonlijke touch
Het groene hart van oprichter Martijn Poortvliet begon al op jonge leeftijd te kloppen. Als hovenier startte hij bij DON Hoveniers en was op zijn 30e in de gelegenheid om het bedrijf over te nemen. Het idee om alle ervaring en kennis samen met exclusieve partners onder één dak te realiseren, was de inspiratie voor het Gardens Experience Center. Door middel van een persoonlijke afspraak, wordt er samen gekeken naar jouw wensen en prioriteiten. Zodoende kunnen zij samen met jou je droomtuin realiseren. Nog altijd is GBI’s zusteronderneming, DON Hoveniers, toonaangevend in exclusieve tuininrichting en onderhoud. www.gardensbeyondimagination.nl