Trivium en tuinarchitect Erik van Gelder hebben in samenwerking twee speciale lijnen van designtegels ontwikkeld: Selected by Erik van Gelder. Deze zijn nu verkrijgbaar voor de particulier én de hovenier. Het gaat hier om twee lijnen: een strakke en een organische, zodat je er in ieder ontwerp mee aan de slag kunt. Door te spelen met de afstand tussen de tegels, ontstaan er veel mogelijkheden. Zo kun je één of twee elementen naast elkaar gebruiken, steeds met ruimte tussen de tegels, om een catwalk te maken. Maar de tegels kunnen ook aan elkaar geschakeld worden om een heel terras te maken.

Design tegels by EVG copyright Erik van Gelder (2) Design tegels by EVG copyright Erik van Gelder (4) Design tegels by EVG copyright Erik van Gelder (14)

Door hun stevige en slijtvaste karakter hebben deze betontegels een extreem lange levensduur. Ze weerstaan alle weersomstandigheden en lenen zich voor veelzijdige toepassingen. Boven op de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, combineren betontegels ook uitstekend met andere verharding zoals siergrind, pebblestones, noem maar op. Ook voor geometrische motieven en zelfs gebruik op wanden komen betontegels in aanmerking. Door hun ingetogen grijstinten vormen ze een mooi contrast met beplanting en groenstructuren. Kortom, een karaktervolle verharding die de uitstraling van uw tuinontwerp versterkt.

www.erikvangelder.com
www.trivium.nu