Coco Wolf, gerenommeerde leider op het gebied van luxe buitenmeubilair, zet een nieuwe standaard met de introductie van Accoya-hout. Accoya-hout is afkomstig van duurzaam beheerde pijnboomplantages in Nieuw-Zeeland en de eigenschappen van het hout worden in Nederland door acetylatie-techniek verbeterd. Dit resulteert in ongeëvenaarde stabiliteit en duurzaamheid. Het hout beschikt over opmerkelijke eigenschappen, met name een uitzonderlijke weerstand tegen rot en bederf.

Met prestigieuze certificeringen als Cradle-to-Cradle Gold en Declare is Accoya-hout voor milieubewuste consumenten een bewijs van verantwoorde aanschaf. Het hout wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 50 jaar voor bovengrondse toepassingen en 25 jaar voor gebruik in de grond of in zoet water. Dit onderstreept het onwrikbare vertrouwen van de fabrikant in de lange levensduur. Door de verbeterde stabiliteit van het hout gaan coatings tot twee keer zo lang mee, wat leidt tot lagere onderhoudskosten. Routinematig schoonmaken is het enige dat nodig is om het uiterlijk en de prestaties te behouden.

COCO Wolf- Luxury Gardens Magazine

Coco Wolf bundelt de krachten met Sit & Heat, een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke en op maat gemaakte verwarmingskussens en innovatieve verwarmingsoplossingen voor binnen en buiten. Deze samenwerking versterkt de toewijding van Coco Wolf aan duurzaamheid, aangezien Sit & Heat de missie deelt om energieverspilling en uitstoot te verminderen. Sit & Heat biedt verwarmde kussens waarbij consumenten kunnen kiezen voor kleur, maat, stijl en stof, dit alles met inachtneming van de hoogste normen op het gebied van veiligheid, milieuverantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Door Accoya-hout te omarmen en Sit & Heat-producten te integreren, levert Coco Wolf niet alleen prachtige meubels, maar garandeert het consumenten ook duurzaamheid gericht op de veeleisende en milieubewuste hedendaagse markt. cocowolf.co.uk