Van Sleeuwen Hoveniers toverde deze voormalige schapenweide om in een tuin met een landschappelijke vormgeving en een forse zwemvijver. Slingerende paden zorgen voor verbinding. Opvallend zijn de langformaat klinkers van het ruime terras, ze laten het terras op een harmonieuze manier aansluiten op de groene borders rondom.

In het buitengebied van Veghel ligt deze tuin gericht op het zuidwesten. De gehele perceelgrootte is ruim 7000 m², een deel daarvan bestaat uit de woning en de ruime oprit plus parkeerplaats bij het bijgebouw. Voor het overgrote deel draait het om de achtertuin van circa 5000 m², voorheen een schapenweide. Van Sleeuwen Hoveniers kreeg de vraag hier een passend tuinontwerp voor te maken. Nog voordat begonnen werd, verscheen er tussen bijgebouw en woning een ruime tuinkamer met sauna, douche en bar. Glazen harmonicadeuren zorgen ervoor dat er vanuit die tuinkamer direct zicht is op het grote terras en de aansluitende landschappelijke tuin. “Dat terras was een wens van de klant, andere wensen waren een grote zwemvijver en voldoende privacy”, legt André van Sleeuwen uit.

Lees het hele artikel in Luxury Gardens 4, bestel hier een exemplaar of koop er één bij de 1170 verkooppunten. (klik hier voor een winkel bij u in de buurt)

Van Sleeuwen Hoveniers - Galaton Klinkers van Formaat - Luxury Gardens Magazine 4 - Najaar 2023 Van Sleeuwen Hoveniers - Galaton Klinkers van Formaat - Luxury Gardens Magazine 4 - Najaar 2023 Van Sleeuwen Hoveniers - Galaton Klinkers van Formaat - Luxury Gardens Magazine 4 - Najaar 2023