Soms veroorzaakt een uitdagend ontwerp voor een tuin, buitenruimte of bestrating een dilemma: het vinden van een oplossing voor overvloedige regenval zonder concessies te doen aan stijl en design. Het antwoord heet de Wecko-tegel. Ontstaan door een unieke samenwerking waarbij TEBI Exclusief het design heeft gecreëerd en Schellevis de producent is. Maak kennis met Wecko, een tegel die niet alleen voldoet aan de hoogste esthetische normen, maar ook de tand des tijds doorstaat: de tegel bestaat voor de helft uit gerecycled materiaal.

Wecko tegel - TEBI Exclusief - Luxury Gardens Magazine - Voorjaar 2024
Een toekomstbestendige tuin of buitenruimte realiseren, vraagt om een effectieve oplossing tegen overvloedige regenval. Bij het aanbrengen van verharding zijn materialen met infiltrerende eigenschappen voor de hand liggend. In vergelijking met de standaard tegel biedt deze Wecko-tegel een belangrijke meerwaarde: het design.

Wecko tegel - TEBI Exclusief - Luxury Gardens Magazine - Voorjaar 2024

Met de strakke, stijlvolle look zijn de royale tegels blikvangers in elke tuin en elk straatbeeld. Terwijl de Wecko-tegel ook alle functionele eigenschappen van een conventionele grasbetontegel heeft. De tegel is geschikt voor zowel tuin als oprit. Door de open structuur is het mogelijk om creatief aan de slag te gaan. Gras kan ertussen groeien, maar ook opvullen met split behoort tot de mogelijkheden. Daarmee bieden de tegels niet de aanblik van saai grijs, maar juist die van gevarieerde kleuren en materialen door iedereen zelf te bepalen.
Met de Wecko-tegel komt TEBI Exclusief tegemoet aan de wensen vanuit de markt voor meer eco-vriendelijke materialen. Tegelijkertijd hoeven er geen concessies te worden gedaan aan de fraaie uitstraling van het ontwerp. tebi-exclusief.nl

Wecko tegel - TEBI Exclusief - Luxury Gardens Magazine - Voorjaar 2024