BERA heeft afgelopen week voor haar duurzame oplossing ‘WaterUps’ de “Groene Sector Innovatie Award 2024” gewonnen! De erkenning door professionals op gebied van tuin en landschap, maar ook vanuit het waterschap en vele gemeenten is van grote betekenis en een nieuwe mijlpaal voor BERA. Na eerdere waterbesparende en infiltrerende oplossingen, biedt BERA WaterUps een duurzame oplossing op wereldwijde schaal in o.a. Europa, Japan, Midden-Oosten, Afrika en Latijns America.

De “Groene Sector Innovatie Award” staat bekend om het objectief waarderen van innovaties, door zowel de vakjury als de bezoekers aan de beurs in Hardenberg. De vele bezoekers aan de stand hebben vastgesteld dat deze direct bruikbare en duurzame innovatie water gaat besparen. Middels capillaire werking wordt water van onderaf toegevoerd aan de beplanting, dit vanuit een reservoir vervaardigd van gerecycled materiaal. Gerealiseerde besparingen bewegen zich tussen 75 en 85%.

Duurzaamheid zit in de genen. Sinds 2008 is BERA BV een pionier en leider op het gebied van duurzame oplossingen voor tuin en landschap. De internationale markten maken reeds volop gebruik ervan met het ultieme doel “Water te besparen voor Toekomstige Generaties”. Met de toevoeging van WaterUps heeft dat een extra dimensie verkregen. Leverbaar vanaf begin februari 2024!

Ontdek WaterUps’ innovatieve oplossingen op www.bera-bv.com

Fotocredits: Vakblad De Hovenier