Je eigen tuin ontwerpen is geen makkelijke klus. Toch ging Linda Wester van Studio Linda Wester de uitdaging aan. Nadat ze haar tuin afgelopen jaar kon uitbreiden, gooide ze deze helemaal op de schop. Het resulteerde in een moderne tuin waarin ze heerlijk kan ontspannen, lange avonden kan tafelen met vrienden en waarin ook de kinderen lekker kunnen spelen en zwemmen.

Het Communicatiemeisje - Studio Linda Wester - Luxury Gardens Magazine 4 Najaar 2023 Het Communicatiemeisje - Studio Linda Wester - Luxury Gardens Magazine 4 Najaar 2023

In een doodlopend hofje in een woonwijk in Rhoon, gemeente Albrandswaard, ligt een ruime zeventiger jaren woning die volledig is gemoderniseerd. Ook de tuin ligt er strak bij. Het is de tuin van Linda Wester, die haar eigen tuinontwerpstudio heeft. Met een passie voor beplanting, mooie duurzame materialen en oog voor architectuur, creëert Studio Linda Wester groene tuinen met een moderne uitstraling. Tuinen die passen bij de omgeving en de stijl van de woning, maar bovenal bij de wensen van de klant. In dit geval was Linda dus klant en ontwerper in één. Iets wat ze zelf geen probleem vond. “Ik wilde heel graag mijn eigen tuin ontwerpen. Je hebt wel twee petten op, maar het werkt niet anders dan bij mijn klanten. Je begint bij de basis en door herhaaldelijk de vraag te stellen hoe je de tuin wilt gebruiken, kom je vanzelf bij een logische indeling.” De keuze voor beplanting en sfeer vond ze wel lastig. “Ik zie zoveel moois voorbij komen in mijn werk en vind heel veel stijlen mooi. Daardoor bestaat het risico dat je teveel wilt. Maar we hebben vooral veel aandacht besteed aan een mooie basis, met goede en duurzame materialen.”

Lees het hele artikel in Luxury Gardens 4, bestel hier een exemplaar of koop er één bij de 1170 verkooppunten. (klik hier voor een winkel bij u in de buurt)

Het Communicatiemeisje - Studio Linda Wester - Luxury Gardens Magazine 4 Najaar 2023 Het Communicatiemeisje - Studio Linda Wester - Luxury Gardens Magazine 4 Najaar 2023