Umbrosa, de toonaangevende vernieuwer in schaduwoplossingen, kondigt trots haar spannende samenwerking aan met de wereldberoemde ontwerper Karim Rashid. Samen lanceren ze een baanbrekende toevoeging aan de wereld van buitencomfort en design: de Karim Rashid-parasol. De Karim Rashid-parasol is een getuigenis van zowel design als functionaliteit, waarbij Rashid’s kenmerkende esthetiek wordt vermengd met de toewijding van Umbrosa aan kwaliteitsvakmanschap. Deze exclusieve creatie heeft een rond roze parasoldoek, gemaakt uit een betoverend patroon, en zal elke buitenruimte verheffen met zijn uitgesproken elegantie.

“We zijn verheugd om samen te werken met Karim Rashid, een visionair in de wereld van design, en deze buitengewone parasol tot leven te brengen,” aldus Christophe Haemers, CEO van Umbrosa. “Met zijn opvallende uiterlijk en uitzonderlijke functionaliteit belichaamt de Karim Rashid-parasol de essentie van hedendaags buitenleven.”

De onthulling van de Karim Rashid-parasol zal plaatsvinden op twee prestigieuze evenementen: Salone del Mobile in Europa en HD Expo in de Verenigde Staten. Deze langverwachte showcases bieden deelnemers de mogelijkheid om uit de eerste hand de ongeëvenaarde mix van stijl en innovatie te ervaren die deze samenwerking definieert.

www.umbrosa.com