Een moderne en strakke wellnesstuin met een zwembad, tuindouche, overkapping en haard. Dat is wat de bewoners van dit huis graag terug wilden zien in hun nieuwe tuin. Michel van Kammen van MVK Design Stijlvolle Tuinen uit het Friese Burgum ging met het wensenlijstje aan de slag en creëerde een strakke tuin met stoere elementen en een weelderige beplanting. “Je krijgt in deze tuin echt een vakantiegevoel!”

Met een passie voor groen en architectuur haalt Michel van Kammen veel plezier uit het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Tuinen die zich onder andere kenmerken door eenvoudige, maar stijlvolle lijnen en duurzame materialen. Iets wat ook terugkomt in deze tuin in Heerenveen, die ligt in de nieuwbouwwijk Skoatterwâld, ten noorden van het groene Oranjewoud. Waar de tuin voorheen eenvoudig maar functioneel was, met een gazon, border en een eenvoudige berging, wilden de bewoners – een gezin met twee kinderen – graag iets meer beleving in de tuin. “De wens was een moderne en strakke wellnesstuin, met zwembad en tuindouche. Daarnaast wilden ze graag een moderne en landelijke overkapping met een berging die afgesloten kan worden. Ook een speelveldje voor de kinderen en een haard om ’s avonds gezellig bij te kunnen zitten, stonden op het wensenlijstje. Bovendien moest de tuin makkelijk te onderhouden zijn.”

Lees het hele artikel in Luxury Gardens 4, bestel hier een exemplaar of koop er één bij de 1170 verkooppunten. (klik hier voor een winkel bij u in de buurt)

MVK Design - Luxury Gardens 4 - najaar 2023 MVK Design - Luxury Gardens 4 - najaar 2023 MVK Design - Luxury Gardens 4 - najaar 2023 MVK Design - Luxury Gardens 4 - najaar 2023 MVK Design - Luxury Gardens 4 - najaar 2023 MVK Design - Luxury Gardens 4 - najaar 2023