Wil je de karakteristieke, natuurlijke, warme uitstraling van hout, maar kijk je ook naar prestatie, duurzaamheid en onderhoudsgemak? Dan biedt AlterWood met Millboard de perfecte terrasplank.

Millboard Alterwood - Luxury Gardens Magazine

Millboard planken zijn namelijk verrassend natuurgetrouw, en dankzij de unieke eigenschappen geniet jij van een prachtige vloer die standhoudt onder alle weersomstandigheden. De 100% houtvrije planken zijn onderhoudsvrij, splintervrij, vlekbestendig, hebben een hoog antislip gehalte én zullen niet verkleuren, rotten of kromtrekken.

Met Millboard terrasplanken geef je jouw buitenvloer een smaakvolle, luxe uitstraling die jarenlang mooi blijft zonder er naar om te kijken. Streef je naar tijdloze elegantie, kies je liever voor een robuuste uitstraling of ga je voor een authentieke vloer? AlterWood biedt diverse collecties en kleuren die perfect aansluiten bij jouw stijl en voorkeuren.

Wil je zelf de unieke uitstraling ervaren en de kwaliteit beleven? Vraag dan hier drie gratis samples aan en gebruik de kortingscode LUXURYGARDENS

www.alterwood.nl

Millboard Alterwood - Luxury Gardens Magazine Millboard Alterwood - Luxury Gardens Magazine