Met Lightpro maak je de tuin eenvoudig sfeervol en veilig. Of het nu gaat om het accentueren van bomen en struiken, het verlichten van tuinpaden of het creëren van een sfeervolle ambiance op een terras, met 12 volt tuinverlichting kun je elke gewenste buitenruimte transformeren.

Bij Lightpro ligt de focus op 12 volt-buitenverlichting. Dit unieke systeem kent diverse voordelen;
• Het is eenvoudig aan te leggen;
• Ingraven van de kabel is overbodig;
• Geen elektricien nodig;
• Gegarandeerd veilig voor mens en dier.

Lightpro Erba Tuinverlichting - Luxury Gardens Magazine

Erba

Alle toepassingen zijn mogelijk, dus overal in de tuin – klein of groot – is sfeervolle verlichting aan te brengen. Het Lightpro assortiment staat voor zowel duurzame als professionele, high-end tuinverlichting en bestaat uit spots, wandlampen, staande lampen, sfeerverlichting, uplights en decklights. Is alles gerealiseerd en wil je alsnog iets toevoegen? Geen probleem, want uitbreiden gaat probleemloos.

‘Hey Google, doe de tuinverlichting aan’
Wil jij zelf de kleur bepalen van jouw lampen en kiezen wanneer de tuinverlichting aan of uit moet gaan? Ga dan voor de smart-lijn van Lightpro. Deze bestaat uit slimme armaturen en een draadloze bewegingsmelder op basis van Zigbee technologie. Bij deze smart-lijn hoort ook een Switch en een camera die werken op Wi-Fi. Met de Switch is ook een bestaand Lightpro-systeem gemakkelijk ‘smart’ te maken en met de camera op 12 volt maak je de tuin nóg veiliger! Het voordeel van de Lightpro smart-lijn is dat het tevens compatibel is met andere producten die ook op Zigbee werken!

Lightpro Alon Tuinverlichting - Luxury Gardens magazine

Alon

Veiligheid
Door het 12 volt-systeem is Lightpro niet alleen veilig in gebruik, het zorgt ook voor veiligheid in de tuin en om het huis. In een verlichte tuin worden opstapjes en donkere plekken beter zichtbaar, zodat je goed kunt zien waar je loopt. Bovendien is aangetoond dat tuinverlichting preventief werkt tegen ongenode gasten.

Sfeer- en oriëntatieverlichting
Op zoek naar een lamp die nét iets anders is? Neem dan de Xible, een flexibele lamp die met een spies in de border is te plaatsen. Met de hand is deze daarna in de gewenste richting te draaien, de flexibele stang buigt mee. De nieuwe serie Erba geeft mooie lichtpuntjes in de tuin. De Erba bestaat uit drie slanke armaturen: small, medium en large. Alle drie zorgen ze voor een speels effect bij terras, pad of border. Nieuw dit jaar is de Rodas die hierop mooi aansluit. De Rodas is een lichtstreng met 3 lampen die je kunt ophangen in een boom, pergola of onder de overkapping. Ook voor oriëntatieverlichting kun je terecht bij Lightpro. Met de downlighter Alon verlicht je eenvoudig een pad of oprit en met de nieuwe mooie antraciete decklights Onyx verlicht je een pad zodat je ziet waar je loopt.

Lightpro ontwerpt en ontwikkelt alle producten in het eigen innovatiecentrum, een nauw betrokken team staat garant voor een hoogwaardig assortiment in de beste kwaliteit. Niet voor niets wordt er maar liefst 6 jaar fabrieksgarantie gegeven.

www.lightpro.nl

Lightpro Oberon Smart Tuinverlichting - Luxury Gardens Magazine

Oberon Smart

Lightpro Rodas Tuinverlichting -Luxury Gardens Magazine

Rodas

Lightpro Xible Tuinverlichting - Luxury Gardens Magazine

Xible