In het betoverende hart van de Veluwe presenteren Van van Ee en COOXS vol trots hun gezamenlijke initiatief: Falwa. Deze innovatieve samenwerking belichaamt de kracht van twee toonaangevende namen in high-end buitenontwerp, geworteld in nuchterheid, authenticiteit, en liefde voor het buitenleven. Falwa dient als een internationaal eerbetoon aan de Veluwse waarden.

Van van Ee overkapping - Luxury Gardens Magazine COOXS Buitenkeuken - Meker tuinen - Luxury Gardens Magazine

Masterly Milano: Een uitzonderlijke presentatie
Falwa treedt op het internationale toneel met een spraakmakende presentatie tijdens Masterly: the Dutch in Milano, gehouden tijdens de Milan Design Week van 16 tot 21 april 2024. Het hoogtepunt van deze expositie is het indrukwekkende paviljoen Van van Ee en de buitenkeuken van COOXS, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijzondere materialen, opvallende structuren, sprankelende kleuren, en vooruitstrevende technieken.

Op het dakterras, met een exclusief uitzicht op de Duomo di Milano, schittert de Falwa-beleving als een symbool van vernieuwing en luxe in buitenleven. Bezoekers kunnen wandelen door deze unieke beleving en de zorgvuldig samengestelde esthetiek en functionaliteit in harmonie ervaren. Een wereld gaat open, waar buitenleven synoniem staat voor comfort en verfijning.

Het Veluwe-verhaal: Duurzaamheid als kernwaarde
Falwa ontleent zijn naam aan het Oud-Germaanse woord voor de Veluwe, een van Europa’s meest adembenemende natuurgebieden. Hier ontvouwt zich niet alleen de natuurlijke schoonheid, maar ook de rijke cultuur en waarden die Falwa inspireren. Nuchterheid, innovatiekracht, en de mentaliteit van gewoon doen vormen de basis het grensverleggende Falwa-ontwerp. Duurzaamheid staat centraal in de Falwa-filosofie, niet als een modetrend, maar als een fundamentele waarde. Zorgvuldig geselecteerde materialen en hoogwaardig vakmanschap vormen de basis voor duurzaam buitenleven. Falwa belichaamt niet alleen het heden maar ook de toekomst van verantwoord buitenontwerp.

Falwa, gepresenteerd door COOXS en Van van Ee, brengt innovatie en passie samen voor een unieke buitenervaring, doordrenkt met de pracht van de Veluwe. Ontdek de unieke wereld van Falwa tijdens de Milan Design Week, waar de grenzen van buitenleven opnieuw gedefinieerd worden.

vanvanee.nl
cooxs.nl