Masters Expo 2023

Laden Evenementen

MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, de plek waar ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Van 7 t/m 11 december nemen circa 350 nationale en internationale partijen – koplopers die trendsettend en verbindend zijn – deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam. Een levendige arena waar expertise, visie en kansen samenkomen.

Europa’s enige premium zakenbeurs introduceert de nieuwste innovaties en de laatste trends op het gebied van business en lifestyle. Het is een exclusief platform voor zakelijke transacties op het hoogste niveau. De exposanten en attendees zijn vooraanstaande experts in hun vakgebied en vormen de absolute top binnen hun branche.

Niet voor niets is MASTERS EXPO op een oppervlakte van ruim 40.000 m2, vijf dagen lang de Capital of Great Business, waar bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed, van interior & design tot tech, van finance, business & service tot travel, lifestyle, watches & jewellery.

Tijdens dit grootse premium netwerkevent worden unieke concepten gepresenteerd, zoals pop-up Restaurant M*, waar een recordaantal sterrenchefs en dus Michelinsterren (55 in totaal!) in de keuken staan. Het is het meest spraakmakende gastronomische concept van Nederland en de enige plek waar alle grote topchefs samen de vreugde voor hun vak vieren. Schouder aan schouder, middag aan middag, avond aan avond.

In het MASTERS TALKS Café komen topondernemers, bestuurders en young professionals samen in een intieme setting waar dagelijks interviews, lezingen, awardshows en lanceringen plaatsvinden. Journalistieke moderators zorgen voor verdieping. Hoe kunnen wij bouwen aan een betere wereld? En wat gaan wij doen om dat te realiseren? Daar wil MASTERS EXPO graag een rol in vervullen.

THE MAGICAL EDITION
Op dit enorme netwerkevenement hebben deelnemers en bezoekers de mogelijkheid het verschil te maken, kennis te delen, te inspireren en nieuwe ideeën op te doen. Elke ontmoeting is een magisch moment, op MASTERS EXPO gebeurt het: “Let’s create magic” |

VAN KUNST TOT TECH. VAN MEDIA TOT CHARITY
Gericht op de ontwikkeling van technologie laat MASTERS EXPO veel duurzame innovatie zien op het gebied van mobiliteit, vastgoed, reizen en tech. Naast bekende designers, kunstenaars en grote projectontwikkelingen zijn ook de Nederlandse botenbouwers ruim vertegenwoordigd.
Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, charity intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

UNIEKE BEURSCONCEPT
The Captains Club is een members only concept van ruim 280 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hier maak je kennis met Nederlands beste zakelijke dienstverleners uit verschillende branches. Iedere dag borrels, sprekers en muzikale optredens, kortom een unieke belevenis op MASTERS EXPO.

BUSINESS MONDAY
Traditiegetrouw sluit de beurs op maandag af met de grootste netwerkdag van Nederland, waar alle borrels en small-events op de beurs in het teken staan van netwerken op niveau.

https://tickets.mastersexpo.com/

Deel dit artikel, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant