Terwijl zijn vorige boek XTRRDNR Gardens een bloemlezing bundelt van realisaties in woord en beeld, gaat MASTERLY nog een stapje verder om de belevingsfactor te vergroten. Ontwerpen krijgen spreekrecht, worden tastbaar en nodigen uit tot interactiviteit. Zo ontsluiert MASTERLY de identiteit van de projecten. Het boek presenteert de bijzonderste projecten die door Erik van Gelder en zijn ontwerpteam tot stand werden gebracht. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van toewijding aan Eriks ontwerpfilosofie. Meer nog dan in het eerste werk, ligt in dit koffietafelboek de nadruk op passie en vakmanschap.

Wat dit boek zo uniek maakt!
Masterly Garden Design is een ode aan buitengewone buitenruimtes en het vakwerk en de bezieling die erachter schuilgaan. Dit is niet het zomaar een luxueus boek over bijzondere tuinen, maar een unicum in zijn soort. En wel hierom:
– Elk exemplaar is écht uniek. Met een in Nederland handgemaakt object geïntegreerd (in vier kleuren om uit te kiezen), in een hoogwaardig afgewerkte cover.
– De vormgeving van het boek is helemaal in lijn met de ontwerpsignatuur, met inbegrip van speciale kaligrafie.
– Met de hand geschetste tekeningen en ontwerpen onderstrepen het arbeidsintensieve creatieve proces dat aan de realisaties voorafgaat.

Tel daar nog bij: hoogwaardige fotografie, luxueuze papiersoorten, uitklappers voor extra beleving, talloze nooit eerder gepubliceerde projecten. Kortom, met Masterly haalt u een ‘juweel’ in huis dat inspireert en doet dromen. Een boek dat het alledaagse overstijgt. Naast het reguliere boek is er ook een limited edition beschikbaar – een modus operandi of ‘kijkje in de interne keuken’ van de studio.

– Een extra boek met luxe acrylglas cover dat een inspirerend inkijkje geeft in ons ontwerpproces. (een echte eyecatcher)
– Een exclusieve speciaal op maat gemaakte cadeau en bewaarbox
– Een uniek genummerd en gesigneerde uitgave van Masterly (… van 100)

Exclusief naslagwerk
MASTERLY is een exclusieve uitgave in luxueuze verpakking. Een naslagwerk voor mensen die een zwak hebben voor mooie dingen. Een boek dat garant staat voor urenlang kijk- en leesplezier, en dat een plaatsje verdient op de salontafel – te mooi om weg te stoppen in een boekenkast. Vanaf nu verkrijgbaar bij uw (online) boekhandel.

MASTERLY GARDEN DESIGN BY ERIK VAN GELDER
Auteur: Erik van Gelder
Uitgeverij: Erik van Gelder BV
Druk: 1
Aantal pagina’s: 362
Formaat 350 x 280 x 40 mm
Afwerking: Gebonden
ISBN: 9789083191812 FOREST GREEN EDITION
ISBN: 9789083191805 CARAT BLUE EDITION
ISBN: 9789083191829 MIDNIGHT BLUE EDITION
ISBN: 9789083191836 BRONZE GOLD EDITION
Prijs: € 150,00 (Reguliere uitgave)
Prijs: € 450,00 (Limited Edition) alleen direct bij Erik van Gelder te bestellen

Meer informatie:
Op www.masterly-gardens.com kunt u meer informatie over het boek vinden en het boek bestellen.