Uniek aan de Cape Umbrellas is het wereldwijd gepatenteerde automatische lifting-systeem. Elke parasol is snel en automatisch op te zetten en weer in te klappen. Zonder moeite, zonder kracht! De parasol heeft enkel een duwtje in de goede richting nodig en klapt dan automatisch open of weer in. Er is ook geen pin meer nodig. Het speciale Easy Lifting systeem zorgt er tevens voor dat de parasol automatisch inklapt als de windkracht sterk toeneemt. De luxe parasols zijn daarvoor uitvoerig getest in speciale windtunnels.

De bijzondere parasols van Cape Umbrellas beschermen gedurende de zomer tegen zon en warmte. Behalve dat ze sierlijk staan op terras of in de tuin geven ze beschutting en verkoeling. Echter, ook in de wintermaanden zijn ze heel handig. Zo bieden ze een aangenaam ‘dak’ boven het hoofd tijdens een gezellige winterbarbecue of -borrel in de tuin. Passeert er een winterse bui dan biedt de waterafstotende parasol de gewenste bescherming.

Made in Cape Town
De prachtige Cape Umbrellas worden met trots gemaakt in het zonnige Kaapstad. Alle onderdelen worden in eigen beheer in het familiebedrijf vervaardigd en vervolgens geassembleerd tot kwalitatief hoogwaardige parasols met unieke eigenschappen. Op de parasols wordt 2 jaar garantie verleend en op het doek zelfs 3 jaar. De duurzaamheid is gegarandeerd door onder andere de dubbel gestikte naden en de versterkte hoekpunten. De stof van de parasols – in diverse kleuren leverbaar – biedt unieke anti-vervagings-eigenschappen en een hoge UV-bestendigheid, waardoor ze ook in de zonnigste klimaten hun kleur behouden. Daarnaast heeft het doek een uitstekende weerstand tegen water en schimmels, evenals een langdurige bescherming tegen vuil en aanslag.

Maatwerk of met bedrukking
Cape Umbrellas worden sinds 1999, dus al bijna 25 jaar, gemaakt en zijn inmiddels een begrip in de wereld van hoogwaardige parasols. Constant wordt gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen, het unieke en wereldwijd gepatenteerde Easy Lifting-systeem is hier een voorbeeld van. Naast de verkoop aan consumenten is Cape Umbrellas ook heel sterk in het ontwikkelen en vervaardigen van parasols voor hotels en restaurants. Maatwerk of met bedrukking behoren zeker tot de mogelijkheden. Voor alle vragen en informatie www.capeumbrellas.nl